Läs mer om hur vi arbetar

Våra tjänster

Klippning

Salong Nickebo är en plats där du kan få en klippning utöver det vanliga, oavsett om du är barn, herr eller dam. Våra duktiga frisörer har många års erfarenhet och är utbildade i de senaste trenderna och teknikerna. Vi erbjuder allt från enklare klippningar till mer avancerade frisyrer och styling.

Vi har specialiserat oss på alla typer av klippningar, från barnklippningar till herrklippningar och damklippningar. Vi har även erfarenhet av att klippa kunder med olika hårtyper och texturer. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en klippning som passar just dina önskemål och behov.

Färgning & förlängning

Om du önskar förändra din nuvarande hårfärg, oavsett om det är ljusare, mörkare, varmare eller kallare, eller om du färgar håret ganska sällan och vill göra en ordentlig genomgång av hela håret, är denna behandling perfekt för dig.

I denna behandling ingår en konsultation där vi tillsammans med dig kommer fram till den perfekta färgen och tonen för ditt hår. Vi använder högkvalitativa färger och tekniker för att garantera att du får den färg och ton du önskar. Behandlingen innefår applicering av färg, schamponering med lämpliga produkter, lätt hårbottenmassage, föning och styling.

Bröllop & Bal

Vår stylingtjänst på Salong Nickebo innefattar en professionell konsultation där vi tillsammans med dig kommer fram till den perfekta frisyren och stilen för ditt speciella tillfälle. Vi tar hänsyn till din personliga stil, ansiktsform, hårtyp och andra faktorer för att skapa ett unikt utseende som kommer att passa just dig.

Du kan välja mellan en mängd olika frisyrer, färger och stilar för att skapa ditt eget unika utseende. Vi hjälper dig längs med hela vägen.

Redo att boka en tid?

Gå vidare till vår bokadirekt